Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΚΕΑΚ), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης διοργανώνει σήμερα το σεμινάριο με  θέμα «Διοίκηση ΜΜ Επιχειρήσεων». Ο χώρος διεξαγωγής είναιτο INNOVATHENS, ο  Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης  του Δήμου Αθηναίων. Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 20:30, ενώ η ώρα προσέλευσης να έχει οριστεί για τις 17:45.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στις βασικές έννοιες της Διοίκησης των Επιχειρήσεων. Στόχος είναι η ανάπτυξη του πλαισίου μέσα στο οποίο ασκείται η Διοίκηση, όσο και το περιεχόμενο των λειτουργιών της. Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Γεράσιμος Τζαμαρέλος.

Θεματολογία εισήγησης:

Οργανισμοί και Οργανωσιακή Θεωρία.
Το Περιβάλλον της επιχείρησης.
Θεωρία Συστημάτων και Επιχειρησιακοί στόχοι.
Λειτουργίες της επιχείρησης.
H Λειτουργία του Προγραμματισμού, Διαδικασίες Λήψης Αποφάσεων.
Οικογενειακές Επιχειρήσεις.
Νέα θέματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Ο κ. Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Είναι έμπειρος και εγκεκριμένος  καθηγητής  επιχειρηματικών σεμιναρίων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και δημόσιων οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Marketing και Επιχειρηματικότητας.