Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και με τη στενή συνεργασία του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Δημήτρη Παπανικολάου διοργανώνεται τιμητική εκδήλωση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Νίκο Γκάλη.

Η εκδήλωση, με τίτλο «Nick Galis hall of famous game», θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Νίκου Γκάλη, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 στο Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και είναι υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και του Δήμου Αμαρουσίου.

Στη διάρκεια του αγώνα θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από events με την ενεργό συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, ενώ το παιχνίδι θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της συχνότητας της Novasports1.

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω της www.ticketmaster.gr.  Από σήμερα (20/12) έως και την Παρασκευή (22/12) από τις 10:00 έως τις 14:00 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Nick Galis hall of famous game και στην είσοδο του Δημαρχείου του Αμαρουσίου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο αγώνας προς τιμήν του Νίκου Γκάλη για την είσοδό του στο hall of fame θα γίνει το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα στο «Χαμόγελο του παιδιού» και στην «Κιβωτό του κόσμου».