Κόβουν το ΕΚΑΣ,  καλούν να το επιστρέψουν μειώνοντάς τις συντάξεις για να πάρουν πίσω τα λεγόμενα «αχρεοστήτως καταβληθέντα» και αντί να ντρέπονται και να ψάχνουν μια ταπεινή δικαιολογία για αυτές τις αποφάσεις τους, τους κατηγορούν και ως φοροφυγάδες!!!

Αυτά τα ασύστολα ψεύδη και τις ανυπόστατες κατηγορίες απηύθυνε εναντίον περίπου 100.000 χαμηλοσυνταξιούχων στους οποίους κόβεται το ΕΚΑΣ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα.

Κληθείσα να αναφερθεί στο κόψιμο του ΕΚΑΣ, για τους χαμηλοσυνταξιούχους, οι οποίοι καλούνται να το επιστρέψουν αναδρομικά, η βουλευτής δήλωσε κατηγορηματικά ότι «δικαίως γίνεται αυτό γιατί δεν το δικαιούνται.»

«Θα επιστρέψουν το ΕΚΑΣ αυτοί που δεν το δικαιούνται… Είναι παρά πολύς κόσμος που δεν δηλώνει τα πραγματικά του εισοδήματα και δεν το δικαιούνται… Καταλάβατε; Δεν το δικαιούνται…» επέμεινε η βουλευτής.

Ερωτηθείσα δε από τον δημοσιογράφο των Παραπολιτικών εάν οι άνθρωποι αυτοί αποκαλύφθηκε πως ήταν φοροφυγάδες, η κ. Καρακώστα απάντησε θετικά λέγοντας χαρακτηριστικά «ακριβώς, όσοι δεν το δικαιούνται.»

«Υπάρχουν παρά πολλοί τέτοιοι άνθρωποι δυστυχώς οι οποίοι έπαιρναν παρανόμως το ΕΚΑΣ, από αυτούς θα κοπεί και θα ζητηθεί να επιστραφεί», τόνισε η κυρία Καρακώστα η οποία προφανώς δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει και ότι οι 100.000 συνταξιούχοι από τους οποίους περικόπτεται το ΕΚΑΣ, το δικαιούντο με τον προηγούμενο νόμο και δεν το δικαιούνται με το νόμο που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και η κυρία Καρακώστα, η οποία αγνοεί τι έχει ψηφίσει!!!