Τέλη κυκλοφορίας 2018: Λίγες μέρες έμειναν για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.  Στο τέλος του μήνα θα αποφασίσει το υπουργείο Οικονομικών  αν θα δοθεί παράταση.

Η τελευταία μέρα για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας είναι η Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και αν υπάρξει τελικά παράταση ενδέχεται αυτή να είναι ολιγοήμερη.

Όσοι δεν πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας θα βρεθούν αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα
Τα τέλη κυκλοφορίας παραμένουν αμετάβλητα συγκριτικά με πέρυσι, και οι φορολογούμενοι θα καταβάλουν ακριβώς το ίδιο ποσό με αυτό που πλήρωσαν τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ η επιβολή των προστίμων γίνεται άμεσα και αυτόματα.

Όσοι δεν θα πληρώσουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας θα καταβάλουν πρόστιμο ίσο με την αξία τους. Το πρόστιμο είναι ίσο με το ύψος των τελών που θα έπρεπε να είχε εξοφληθεί.

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν πινακίδες πρέπει να υποβάλουν δήλωση ακινησίας και να καταθέσουν τις πινακίδες του οχήματος στην Εφορία ως τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Επειδή ωστόσο η καταληκτική ημερομηνία είναι Κυριακή, όσοι θέλουν να καταθέσουν τις πινακίδες τους, θα πρέπει να το κάνουν έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.

Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών μπορούν επίσης να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας κάνοντας χρήση προγραμμάτων έως και 12 άτοκων δόσεων.