Μαθητές από τη Σύμη και τη Μάνδρα Αττικής θα ταξιδέψουν με υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο της εορτής του Αγίου Νικολάου.

Μετά από κλήρωση, μαθητές της Γ’ Λυκείου και από άλλα σχολεία θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα υπερσύγχρονα ελληνικά υποβρύχια.
Μια μοναδική εμπειρία και ευκαιρία προσφέρει το Πολεμικό Ναυτικό σε 14 μαθητές, στο πλαίσιο των δράσεων του εν όψει των εορτασμών για τον προστάτη του, Άγιο Νικόλαο. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού προσκαλεί μαθητές της Γ’ Λυκείου, κατόπιν κλήρωσης, να συμμετάσχουν στον πλου των πλέον σύγχρονων υποβρυχίων του ελληνικού στόλου κατόπιν κλήρωσης.

Τέσσερις μαθητές από τη Σύμη και τη Μάνδρα που επλήγησαν από τις πρόσφατες θεομηνίες θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στον πλου των υποβρυχίων.

Για συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού www.hellenicnavy.gr

Είναι αξιοσημείωτο ότι όσοι μαθητές κληρωθούν και διαμένουν σε απόσταση άνω των 200 χιλιομέτρων από την Αθήνα, τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής τους θα καλυφθούν από το Πολεμικό Ναυτικό.

Η κλήρωση θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Νικολάου Τσούνη.