Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που πραγματοποιείται το μεγαλύτερο γεγονός στο χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας, το Μobile World Congress 2017, στη Βαρκελώνη μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου. Η Ελλάδα θα συμμετάσχει για 5η συνεχόμενη χρονιά με εθνικό περίπτερο και αποστολή που συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και το Enterprise Greece, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και με την υποστήριξη του Corallia ως συντονιστή των mi-Cluster, si-Cluster και gi-Cluster, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας για συμμετοχή στα μεγάλα διεθνή γεγονότα της τεχνολογίας. Η αποστολή στο MWC έχει την υποστήριξη της ελληνικής Πολιτείας και  τελεί υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η ελληνική αποστολή στο Mobile World Congress θα έχει μαζί της, όπως και στις προηγούμενες συμμετοχές, το οικοσύστημα της καινοτομίας και τεχνολογίας της χώρας. Kύριος στόχος της φετινής αποστολής είναι η διεθνής δικτύωση των ελληνικών επιχειρήσεων και η δημιουργία συνεργιών.

Στόχος αυτής της αποστολής είναι η παρουσίαση στο διεθνές κοινό των δυναμικών επιχειρήσεων του κλάδου της τεχνολογίας και η ανάδειξη της Ελλάδας της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Πέρυσι, στις εκδηλώσεις του συνεδρίου και της έκθεσης, μεταξύ των περίπου 100.000 επισκέπτών ήταν πολλά υψηλόβαθμα στελέχη φορέων και επιχειρήσεων από 204 χώρες. Το συνέδριο και η έκθεση έτυχαν εντονότατης κάλυψης από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα οποία απέστειλαν περισσότερους από 3.900 δημοσιογράφους.