Ο κόσμος όπως τον ήξερες τελείωσε αγαπητέ μεσήλικα

Εσύ που πρόλαβες να ζήσεις τα παιδικά σου χρόνια ανέμελα, εσύ που πρόλαβες να ζήσεις την εφηβεία σου ελεύθερα, που έφτασες μέχρι να βρεις την πρώτη σου δουλειά να πιστεύεις ότι έχεις επιλογή να κυνηγήσεις το όνειρο, εσύ που σήμερα έχεις να τα θυμάσαι. Ο κόσμος όπως τον ήξερες τελείωσε.

Και τώρα καλείσαι να μάθεις να ζεις στο σήμερα, να φορέσεις ψυχή τυχοδιώκτη και να αφεθείς σε αυτό που πάντοτε φοβόσουν, το «τυχαίο». Ήρθε η ώρα να ζεις την κάθε σου μέρα σα καινούρια και ταυτόχρονα σαν παλιά. Η ταινία της ζωής έγινε κύκλος αυτοτελών επεισοδίων.

Αγαπητέ μεσήλικα, ξέρω ότι σου ζητείται να αλλάξεις τα μέσα σου και να μάθεις να ζεις με αυτά . Θα ευγνωμονείς για την κάθε μέρα και θα αγωνιάς για την επόμενη, θα βλέπεις τα παιδιά πιο προβληματισμένα και θα λυπάσαι, θα βλέπεις τους μεγαλύτερους πιο απογοητευμένους και θα φοβάσαι. Και μετά θα κοιτάς στον καθρέφτη και θα βλέπεις εσένα, τυχερό για όσα πρόλαβε να θυμάται, θυμωμένο για όσα πρέπει να ζήσει, αλλά με μια καταναγκαστική κι αθάνατη ελπίδα για όσα θα έρθουν .

Γιατί ο κόσμος όπως τον ήξερες τελείωσε . Ζήτω ο κόσμος…