Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε συνεργασία με το INNOVATHENS διοργανώνουν σήμερα το απόγευμα ένα δωρεάν σεμινάριο με  θέμα «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΡΙΣΚΟΥ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA».

Σκοπός του εισηγητή Δρ. Γεράσιμου Τζαμαρέλου είναι μέσα από το σεμινάριο οι συμμετέχοντες να μπορούν να αναπτύξουν στρατηγικές διαχείρισης του κινδύνου, βάση της στρατηγικής μάρκετινγκ και να μπορέσουν να προβλέψουν αλλά και να εξαλείψουν τον κίνδυνο που ενδεχομένως υπάρχει.

Η εξειδικευμένη γνώση που απαιτείται για την εφαρμογή των εργαλείων της διαχείρισης του κινδύνου στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της προβολής, της διαφήμισης της επιχείρησης μέσω του Διαδικτύου, και ειδικότερα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα είναι και το κύριο πρακτικό μέρος της ενότητας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Στελέχη Marketing, σε Ελ.Επαγγελματίες που διαχειρίζονται σελίδες στα Social Media, σε φοιτητές που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Θεματολογία Εισήγησης

  • Digital Marketing & Social Media
  • Διαχείριση Κινδύνου από τη χρήση των Social Media
  • Risk& Crisis Management Plan Tools – Διαχείριση κρίσεων από τη χρήση των Social Media και όταν πλέον αυτή έχει ξεσπάσει.