Ραδιομαραθώνιο Αλληλεγγύης διοργανώνει την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου ο «Αθήνα 9.84». Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ) του Δήμου Αθηναίων.

Με το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την πρωτοβουλία αυτή θα αγοραστούν προϊόντα και αγαθά που θα υποδείξει στον σταθμό ο ΚΥΑΔΑ.

Την Τετάρτη, από τις 6 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα,  ο «Αθήνα 9. 84» αλλάζει όλο του το πρόγραμμα! Από τα μικρόφωνα του σταθμού θα ακουστούν πολιτικοί, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, αθλητές, συλλογικότητες, εθελοντές που πρωταγωνιστούν στις δράσεις αλληλεγγύης αλλά και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων που θα δηλώσουν παρόν σε αυτή την ραδιοφωνική πρωτοβουλία του σταθμού της πόλης.

Τρεις μέρες νωρίτερα, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, Διεθνής Ημέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης, ο «Αθήνα 9.84» θα εκπέμψει ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα αφιερωμένο στις κοινωνικές δράσεις φορέων, οργανώσεων, συλλόγων αλλά και υπηρεσιών του Δήμου της Αθήνας!

Από αυτή την Κυριακή μέχρι και την Πέμπτη, παραμονή Χριστουγέννων, θα μπορείτε να στέλνετε sms συμμετέχοντας στην προσπάθεια του σταθμού ακολουθώντας τη διαδικασία:

Στείλε 9.84 στο  54534.

Κόστος SMS 1.49 ευρώ με ΦΠΑ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας,  βάσει λογαριασμού.

 Συντονιστείτε!!