To καινοτόμο πρόγραμμα  ‘Αrt InSide Business-Be Creative on your Business’ εστιάζει μέσα από την σύμπλευση της Τέχνης και της επιχειρηματικότητας στην ανάδειξη και αύξηση του συνδυασμού της δημιουργικότητας με την καινοτομία.  Μέσα σε τρεις ημέρες το πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα βάζει τη βάση για την ενίσχυση των ατομικών χαρακτηριστικών και της καλύτερης συνεργασίας μεταξύ “διαφορετικών” ανθρώπων που επιδιώκουν να καινοτομήσουν στον τομέα της δημιουργικής βιομηχανίας.
Η απάντηση στον ολοένα και αυξανόμενο ανταγωνισμό σε κοινωνικό και επαγελματικό επίπεδο, είναι τα νέα μονοπάτια που οδηγούν τα στελέχη και τους εργαζόμενους σε πιο εξελιγμένες και εμπλουτισμένες διαδικασίες και πάντα με σεβασμό στο όραμα και τις αξίες της κάθε οντότητας.

Το ‘’Art InSide Business – Be Creative on you’’ είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του ΚΕΑΚ με τον Μάικ Πετράκη και πραγματοποιείται για πρώτη φορά στις 20-22 Μαρτίου. Την πρώτη ημέρα θα συζητηθεί το “Market yourself through your creativit”, η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στην “Ανάπτυξη αυτοπεποίθησης” ενώ την τρίτη και τελευταία ημέρα θα παρουσιαστεί η “Ανάπτυξη ομαδικότητας και συνεργασίας, μέσα από δημιουργικά Team Building”.

Σκοπός των ενοτήτων είναι η:
– Δημιουργική Συνεργασία
– Ενίσχυση πάθους και ένωσης για το αντικείμενο τους και της σχέσης τους με την εταιρεία, φορέα.
– Ανάπτυξη καλύτερης συνεργασίας και συνθηκών εργασίας.
– Οπτική επικοινωνία και ανάδειξη των χαρακτηριστικών των εργαζομένων σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
– Αρχικό στάδιο ξεκλειδώματος δημιουργικότητας
– Δημιουργικό παιχνίδι.
– Ερμηνεία – feedback  της δημιουργίας των εργαζομένων.

Κόστος Συμμετοχής για τα 3 Workshops: €80 μέλη ΚΕΑΚ €120 μη μέλη (Early Bird έως 15.03 – €100)
Κόστος Συμμετοχής σε μεμονωμένο Workshop: €40 μέλη ΚΕΑΚ €50 μη μέλη

Απαραίτητη η προεγγραφή (info@keak.gr)

*Στο τέλος της παρακουλήθησης του προγράμματος θα υπάρξει προσωπική αξιολόγηση -συμβουλές για κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά.

Ο κ. Μάικ Πετράκης (Artist, Director at ‘Art InSide Business;, Project Manager at ‘Arts2B’) είναι ένας καλλιτέχνης με αρκετές εκθέσεις και παρουσιάσεις της δουλειάς του, στο εξωτερικό και την Ελλάδα. Στην καριέρα του έχει παντρέψει και συμπλεύσει πολλές φορές φορές το Art & το Business πιστεύοντας πως το ένα έχει να κερδίσει πολλά από το άλλο και τα δύο με γνώμονα την δημιουργική διαδικασία με στόχο πάντοτε την καινοτομία.