Στον Λουκιανό Κηλαηδόνη θα είναι αφιερωμένο το 10ο  Vinyl Is Back που θα διεξαχθεί το τριήμερο  17 – 19 Μαρτίου στο Μουσείο Αυτοκινήτου, με ελεύθερη είσοδο!

Το Vinyl Is Back, η κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο στη χώρα, τιμώντας την μνήμη του αγαπημένου καλλιτέχνη θα του αφιερώσει την 10ο και επετειακή διοργάνωσή της ετοιμάζοντας διάφορες εκδηλώσεις προς τιμή του αγαπημένου των βινυλιάδων καλλιτέχνη, καθώς ο Λουκιανός έχει συνδέσει το όνομά του με τη χρυσή εποχή του βινυλίου καθώς έχει κυκλοφορήσει όλους τους προσωπικούς δίσκους του σε βινύλιο διαγράφοντας μια πολύ πετυχημένη πορεία. Με το σεβασμό στο πρόσωπο του Λουκιανού θα λάβουν χώρα στο 3ήμερο του Vinyl Is Back εκδηλώσεις όπως προβολές αρχειακού υλικού από θρυλικές συναυλίες του, έκθεση φωτογραφίας, σκίτσων ενώ ετοιμάζεται για την Κυριακή 19 Μαρτίου μια συναυλία – έκπληξη με την συμμετοχή γνωστών ερμηνευτών που τραγούδησαν κατά καιρούς μαζί με τον Λουκιανό  με την συνοδεία των αυθεντικών μελών της ορχήστρας του ! Την επιμέλεια του προγράμματος της συναυλίας και της ορχήστρας του έχει ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Λουκιανού, Ανδρέας Τσεκούρας.

Θα τραγουδήσουν : Μανώλης Μητσιάς, Βαγγέλης Γερμανός, Αγνή, Δώρος Δημοσθένους, Ηρώ Σαϊα, Παντελής Αμπαζής κ.α.

Η ορχήστρα : Ζαφείρης Τσίναλης (ντραμς), Στέλιος Λαδόπουλος ((μπάσο), Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι), Ανδρέας Τσεκούρας (μπάντζο), Μελέτης Πόγκας (πιάνο, steel guitar, ντόμπρο), Βασίλης Τζαβάρας (πιάνο, κιθάρα).

Το  Αμφιθέατρο Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γ΄ Σεπτεμβρίου (74-78) & Ιουλιανού (33-35) στον 4ο όροφο.

Ώρα έναρξης : 1 μ.μ.

Είσοδος : Ελεύθερη