Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΚΕΑΚ), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης διοργανώνει το σεμινάριο με  θέμα ‘’Social Human Resources Management’’, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, στον Δημοτικό Πολυχώρο “Γαλαξίας” (πεζόδρομος 2ας Μάιου 16, πλατεία Νέας Σμύρνης).

Απευθύνεται σε Επαγγελματίες Ανθρωπίνων Πόρων, σε κάθε επαγγελματία που βρίσκεται ή στο μέλλον θα βρεθεί σε αναζήτηση εργασίας και σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

 Στοχεύει στην εξοικείωση της ψηφιακής αναζήτησης εργασίας, του τι είναι Ανθρώπινοι Πόροι και το πόσο σημαντικό κομμάτι είναι για έναν οργανισμό ή επιχείρηση. Θα παρουσιαστούν οδηγίες για τη σύνταξη σύγχρονου βιογραφικού σημειώματος σε επίπεδο Personal Branding, με παραδείγματα.

Θεματολογία Εισήγησης 

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ
  2. SOCIAL MEDIA & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ
  3. ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
  4. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
  5. PORTFOLIO CARRERS
  6. CASE STUDY : ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΤΑ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Εισηγητής: Γεράσιμος Τζαμαρέλος,PhD.
Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Πραγματοποίησε τη Διατριβή του στο Πανεπιστήμιο του McGillστον Καναδά.. Έχει εργαστεί ως Διευθυντής Μάρκετινγκ και Διαφήμισης σε Εκδοτικούς Οργανισμούς με κυριότερους τον Δ.Ο.Λ. και το Πρώτο Θέμα. Το 2008, Ίδρυσε την Διαφημιστική εταιρία  ¨GelmaAdvertising & Consulting¨.

Έχει τιμηθεί για θέματα δημιουργικού σχεδιασμού. Έμπειρος και Εγκεκριμένος  Καθηγητής  επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Marketing και Επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.  Απαραίτητη η προεγγραφή

Κάντε την προεγγραφή σας εδώ

Χορηγός Επικοινωνίας : menoeuropi.gr