Ο επίσημος διανομέας της Peugeot στην Ελλάδα, όμιλος Συγγελίδη, βραβεύτηκε πρόσφατα ως ο καλύτερος αντιπρόσωπος της γαλλικής φίρμας παγκοσμίως. Μάλιστα την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος του Ομίλου PSA (Peugeot/Citroën), Κάρλος Ταβάρες σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Παρίσι.

Κατά την παράδοση στους κ.κ. Γιάννη Συγγελίδη και Πολυχρόνη Συγγελίδη του βραβείου «Best Importer President Award 2015» ο κ. Ταβάρες εξήρε τις επιδόσεις της εισαγωγικής εταιρείας στην χώρα μας.

Η αντιπροσωπεία της Peugeot πέρασε στα χέρια του Ομίλου Συγγελίδη στις αρχές του 2014 και η ανοδική πορεία της γαλλικής φίρμας στην ελληνική αγορά ξεκίνησε άμεσα. Το 2015 η αύξηση των πωλήσεων άγγιξε το 147% σε σχέση με το 2014, με 4.855 ταξινομήσεις επιβατικών μοντέλων και το μερίδιο αγοράς το 6,4%. Με αύξηση έκλεισε το προηγούμενο έτος και η αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, με την Peugeot Professionnel να επιτυγχάνει μερίδιο αγοράς 10,2%. Αυτά τα εντυπωσιακά στοιχεία οδήγησαν την γαλλική φίρμα στην αναγνώριση του Ομίλου Συγγελίδη και στην απονομή του βαρύτιμου τίτλου του καλύτερου αντιπροσώπου παγκοσμίως.