Την Παρασκευή 22 Απριλίου στο αναπτυξιακό φόρουμ «Επενδύοντας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα» θα συμμετέχουν όλοι οι φορείς προκειμένου να συζητηθούν οι τρόποι αξιοποιήσεις μιας περιοχής κατεξοχήν ελκυστική για επενδύσεις.

Στο ξενοδοχείο Astir Palace Βουλιαγμένης θα βρεθού εκπρόσωποι από τους 11 δήμους του Παράκτιου  Μετώπου, τα υπουργεία Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το ΤΑΙΠΕΔ, καθώς και εκπρόσωποι του real-estate, του τουρισμού, των κατασκευών, επενδυτικών – επιχειρηματικών- τουριστικών  φορέων  και  στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης.

Βασικοί στόχοι της διοργάνωσης είναι η  ανάδειξη της σημασίας των επενδύσεων σε μια περίοδο που η χώρα έχει απόλυτη ανάγκη την αντιστροφή του οικονομικού – επιχειρηματικού κλίματος, η επισήμανση των πρακτικών – διαδικαστικών θεμάτων που συνδέονται με τις επενδύσεις στην «Αθηναϊκή  Ριβιέρα» και των τρόπων επίλυσής τους, καθώς και η κατάθεση χρήσιμων σκέψεων και προτάσεων από πλευράς των άμεσα ενδιαφερομένων.

Το φόρουμ, διοργανώνεται στo πλαίσιo των ενημερωτικών δράσεων της   επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και  της  Α-ENERGY INVESTMENTS  και είναι το 17ο στοχευμένο φόρουμ της Πρωτοβουλίας  τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Λόγω της επικαιρότητάς του θα αποτελέσει  ταυτόχρονα και την εναρκτήρια εκδήλωση του τριήμερου Money Show, που θα πραγματοποιηθεί στο Astir Palace Βουλιαγμένης.